Familiepretpark Avonturenpark Hellendoorn verwelkomde vandaag twee nieuwe bewoners. Parkmascotte Baba en zijn vrouw Bella krijgen in het 80-jarige jubileumjaar van het park hun eigen Berenboom in Dreumesland.

Vandaag opende Avonturenpark Hellendoorn de nieuw gebouwde Berenboom voor de twee populaire beren. Voor de gelegenheid was Landal Greenpark’s Bollo ook aanwezig.

De Berenboom dient niet alleen als huis voor Baba en Bella. Dagelijks vinden er bij De Berenboom Meet & Greets plaats voor allerkleinste avonturiers. Mochten Bella en Baba niet thuis zijn, dan zijn er enkele activiteiten te beleven rondom het huis, zoals hinkelen en de paddenstoelendans.

De pratende brievenbus helpt de jonge bezoekertjes hun post bij Baba en Bella te bezorgen en ze reageren altijd persoonlijk op iedere brief of tekening!

Maak kans op vrijkaartjes!