Tinkerbell game voor Nintendo DS


NL_Packshot_Prinses_Melodie_DS_box_inclusief_stylus klein.JPGTinkerBell en de Grote Reddingsoperatie is een geweldig avontuur waarin je de wereld van de feeën verkent. ‘Disney Fairies: Tinker Bell and the Great Fairy Rescue’ is gebaseerd op de gelijknamige Disney-film en bevat net zoveel magische momenten!

Tinkerbell ontmoet het kleine meisje Lizzy. Ze gelooft heilig in het bestaan van magische elfjes en vraagt Tinkerbell om haar verwaterde relatie met haar vader te herstellen. Wat volgt is een avontuur vol actie met ook de nodige gevoelige momenten.

Lees meer of bestel…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s