Maak kans op vrijkaarten voor BillyBird Park Hemelrijk


Deze herfst trakteert BillyBird Park Hemelrijk van maandag 25 t/m vrijdag 29 oktober al haar bezoekers weer op het allerleukste kindercircus van de Benelux! Het vrolijke en authentieke Circus Bavaria verzorgt maar liefst 4 voorstellingen per dag op het familiepark.

Het circus bij Hemelrijk is inmiddels een jarenlange traditie geworden en nog steeds onverminderd populair. Een week lang bivakkeert de bonte karavaan van Circus Bavaria op het terrein van BillyBird Park Hemelrijk zodat het park haar bezoekers kan trakteren op een gratis circusvoorstelling. Circus Bavaria brengt niet alleen traditioneel circusvermaak met clowns, jongleurs en acrobaten, maar ook aandoenlijke dierenacts met slimme kamelen, eigenwijze paarden en andere vreemde vogels.

Bij binnenkomst in het park ontvangen alle bezoekers een gratis ticket voor de eerstvolgende beschikbare show. Er worden vier voorstellingen per dag gegeven (11.00 uur, 13.00 uur, 14.30 uur en 16.00 uur), een voorstelling duurt ongeveer een uur. Maar er is nog meer te beleven bij Hemelrijk in de Herfstvakantie: op maandag t/m vrijdag zijn er ook nog iedere middag spannende voorstellingen in het knusse Poppentheater van het park. Kortom, lekker spelen, circus én poppentheater. Dat belooft een oergezellige dag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s