Disney’s Sneeuwwitje en de zeven dwergen – Prijsvraag


Sneeuwwitje en de zeven dwergen

Sneeuwwitje op DVD

Vanaf 28 oktober op Blu-ray en DVD

Walt Disney Studios Home Entertainment (WDSHE)  opent met trots de kluis voor de release van de film Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen. Naar deze historische release wordt wereldwijd enorm uitgekeken. Vele  generaties hebben al genoten van het magische verhaal, de gedenkwaardige  muziek en de onvergetelijke figuren van Walt Disney’s Sneeuwwitje en de Zeven  Dwergen. Walt Disney’s Originele Klassieker op  spectaculaire wijze met magische ultramoderne technologie gerestaureerd.  Briljanter dan ooit, met supergeluid en veel verbluffend bonusmateriaal.

PeuterPlace mag twee kinderen verwennen met een fantastisch prijzenpakket: een DVD van ‘Sneeuwwitje en de zeven dwergen’, een magic mirror make-up setje en een verhalen-kleurboek.  Wil je kans maken? Doe mee aan de prijsvraag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s