Mail & Win: Ernst en Bobbie Sinterklaasshow prijzenpakket!


Ernst en Bobbie Sinterklaasshow 2009: “Een verrassing voor Sinterklaas!”

Zondag 15 november t/m woensdag 2 december 2009

Het Sinterklaasfeest is nog steeds een van de meest magische kinderfeesten in het land. Jaarlijks laten duizenden kinderen zich met de 1,5 uur durende  Ernst en Bobbie Sinterklaasshow meevoeren in de wondere wereld van Sinterklaas en zijn Pieten, kado’s, strooigoed en vooral een spannend avontuur.
Ook dit jaar treden Ernst en Bobbie weer door het hele land op met hun  Sinterklaasshow “Een verrassing voor Sinterklaas”. Met als gastoptreden niemand minder dan Exel, Dax en Xena uit XMIX, de best bekeken kinder TV-serie op de woensdagmiddag bij Z@ppelin.

In de vrolijke Sinterklaasshow vol liedjes gaat het natuurlijk weer helemaal mis. En dat terwijl de manager van de Sint, de baas van Sinterklaas, toch echt alles grondig gecontroleerd heeft. Als Sinterklaas zijn stoel ineens weg is, dreigt het hele feest in de soep te lopen. Zou dit weer goed komen? Kom het zelf bekijken in de nieuwe Ernst en Bobbie Sinterklaasshow! Meer informatie en speellijst.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s