k3-platinaSingle nog steeds ruimschoots aan kop van de hitlijsten

Het succes van K3 gaat onverminderd voort. Van MaMaSé!, de eerste single van K3 in de nieuwe formatie, zijn in Nederland binnen anderhalve week meer dan 20.000 exemplaren verkocht. Gisteren kregen Karen, Kristel en Josje daarom in het Rotterdamse Ahoy, waar ze dit weekend staan met de K3 show, een platina single uitgereikt. Het is de eerste leer dat K3 in Nederland een platina single scoort.

Voor de tweede achtereenvolgende week staat K3 met MaMaSé! deze week op de nummer 1 positie in de single top 100 en dat ruimschoots. Thomas Berge, op de tweede plek met ‘Kon ik maar even bij je zijn’ komt slechts op 29%. Ook in de download top 100 neemt de single nog steeds de eerste plaats in. Voor de K3 show, die op dit moment door Nederland en Vlaanderen tourt, zijn inmiddels op alle locaties extra shows ingepland, maar ook voor die shows is een groot deel van de tickets alweer verkocht.

Karen, Kristel en Josje vinden het huidige succes heel bijzonder: “We zijn oprecht gelukkig met het feit dat K3 nog altijd zo populair is en misschien zelfs wel populairder dan ooit. Dat we in deze tijden zoveel singles en showtickets mogen verkopen, geeft voor ons aan dat de fans de nieuwe K3 formatie met open armen hebben ontvangen. We hadden natuurlijk gehoopt dat dat zo zou zijn, maar dit enorme succes overtreft al onze verwachtingen. We zijn er heel dankbaar voor.”