Spelen stimuleert de intelligentie


fisherprice1In februari komt de Amerikaanse Dr. Kathleen Alfano, een gerenommeerd pedagoog en denktank achter het speelgoed van Fisher-Price, naar Nederland. Tijdens haar bezoek vertelt ze over de rol van speelgoed bij de ontwikkeling en intelligentie van kinderen. Dr. Alfano’s regel nummer één voor alle kinderen over de wereld: spelen geeft brainpower, stimuleert de intelligentie en werkt mee aan betere schoolprestaties op de lange termijn.

Op woensdag 18 februari is Dr. Alfano op de Negenmaandenbeurs in RAI Amsterdam. Op deze beurs geeft zij samen met Frans Plooij, auteur van het populaire opvoedboek Oei, ik groei, verschillende workshops waarin zij ouders even terug laten kruipen in de huid van een baby. Om volwassenen duidelijk te maken hoe moeilijk het voor een klein kind is om speelgoed vast te pakken, krijgen zij ovenwanten om de handen en posterkokers om de armen. Daarnaast kunnen ouders met uiteenlopende opvoedkundige vragen terecht bij dr. Alfano.

Kijk voor meer informatie op www.fisher-price.nl.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s