Gratis Sinterklaasboeken van Douwe Egberts bij C1000


vanaf 16 november 2011 verkrijgbaar

Alweer Voor het achtste jaar op rij verschijnt in de Sinterklaasperiode een unieke reeks Sinterklaasboeken van Douwe Egberts. Yvon Jaspers, Ronald Giphart en Arjan Ederveen ontpoppen zich tot inspirerende kinderboekenschrijvers. De verhalen Dimitri en het geheim van het kleine doosje (Jaspers), Piet Verliefd (Giphart) en Sinterklaasje bonne-bonne-bonnen (Ederveen) worden ondersteund met illustraties van Kristina Ruell, Tom Schamp en Piet Paris. Dit jaar zijn de boekjes extra bijzonder door een unieke samenwerking met Stichting Lezen & Schrijven van H.K.H. Prinses Laurentien der Nederlanden.
Meer info…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s