Wat is er nou leuker dan samen met je beste vrienden te spelen en alles te delen? Helaas zijn er ook in Nederland veel kinderen die geen speelgoed hebben om te delen of mee te spelen. Om deze kinderen een leuke Kerst te bieden èn jou te laten zien hoe leuk delen kan zijn, organiseert Cartoon Network de ‘CARTOON NETWORK DEEL & SPEEL DAG’. Er is deze geweldige (gratis!!) dag van alles te beleven, dus reserveer je kaarten snel via www.cartoonnetwork.nl.

CARTOON NETWORK DEEL & SPEEL DAGiStock_000016888727Medium.jpg
Gast´heren´ van deze gezellige middag zijn Gumball en Darwin, de beste vrienden uit de nieuwe Cartoon Network serie ´De Wonderlijke Wereld van Gumball´. Zij weten alles over vriendschap en samen met hen kun je ervaren hoe leuk het is om te delen. Ieder kind neemt twee speelgoedartikelen mee naar deze dag, bijvoorbeeld speelgoed dat ze zelf niet zo leuk meer vinden of eigenlijk nooit mee spelen. Uit alle ingezamelde speelgoedartikelen van deze dag mag hij/zij dan voor zichzelf een nieuw speelgoedartikel uitkiezen. Het speelgoed dat overblijft wordt gedoneerd aan de Guusje Nederhorst Foundation, de stichting die zich inzet voor kinderen die noodgedwongen in opvangcentra verblijven en nauwelijks of helemaal geen speelgoed hebben. De cheque met het opgehaalde aantal knuffels, auto´s, poppen en ander speelgoed wordt deze middag overhandigd aan ambassadrice van de stichting, Babette van Veen.

Voor alle kinderen is deze middag gratis en er is van alles te beleven!! Heb jij bijvoorbeeld al eens geklommen? Onder deskundige begeleiding kun je naar hartenlust klimmen in de grootste klimhal van Nederland. Hou je liever van filmpjes kijken, dan kun je hier je hart ophalen met de Cartoon Network Cinema. Ook is er een spectaculair optreden van Shary-An en kun je jouw kerstwens maken voor de kinderen die het gedoneerde speelgoed ontvangen. Tot slot zijn er allerlei leuke spelletjes die je samen met je beste vriendje/ vriendinnetje kunt spelen.

Kaarten zijn alleen via de website  te reserveren en OP=OP. Beleef de middag van je leven en leer hoe leuk delen kan zijn. Met jouw komst geef jij een ander kind een ongelooflijk cadeau, is dat niet geweldig?!

De Cartoon Network Deel & Speel Dag vindt op zaterdag 17 december plaats in Mountain Network Amsterdam, Erik de Roodestraat 16, Amsterdam (West). De middag duurt van 13:30 – 16:30 uur.

Guusje Nederhorst Foundation
GNF_Logo_Liggend_Magenta.jpgDe Guusje Nederhorst Foundation zet zich in voor kinderen van 0 tot 8 jaar die een moeilijke kindertijd doormaken en door een onveilige of instabiele thuissituatie noodgedwongen verblijven in sobere instellingen in Nederland. In deze opvangcentra creëert de Guusje Nederhorst Foundation ‘Tovertuinen’. Een vrolijke, dagelijkse omgeving waar kinderen tot rust kunnen komen en onbezorgd kunnen spelen.

Spelregels Cartoon Network Deel & Speel Dag:

  • Ieder kind neemt minimaal twee speelgoedartikelen (meer mag altijd voor het goede doel) mee naar deze dag, bijvoorbeeld speelgoed dat ze zelf niet zo leuk meer vinden of eigenlijk nooit mee spelen. De speelgoedartikelen moeten een minimale waarde hebben van EUR 10,- en in nieuwstaat verkeren (absoluut geen vlekken of beschadigingen).
  • Over de te ruilen speelgoedartikelen kunnen geen afspraken worden gemaakt of garanties worden gegeven.
  • Kaarten voor deze dag kunnen alleen online worden besteld via www.cartoonnetwork.nl.
  • In verband met de capaciteit kunnen kinderen onder begeleiding 1x klimmen in de klimhal.