Megamind: Superschurk is de nieuwe 3D animatiefilm van de makers van “Shrek,” “Madagascar” en “Kung Fu Panda”. MEGAMIND, is een mega-grappige parodie op het superhelden genre. Vanaf 15 december a.s. in de bioscoop, in de originele en de Nederlands gesproken versie. Ook in 3D!

We volgen het verhaal van Megamind, de meest briljante slechterik die de wereld ooit gekend heeft, maar ook de minst succesvolle. Door de jaren heen heeft hij geprobeerd Metro City op elke denkbare manier te veroveren. Iedere poging draait echter uit op een geweldige mislukking dankzij de superheld Metroman. Maak kans op vier vrijkaarten voor de voorpremière van MegaMind: Superschurk op 11 december !

Stemmen: Megamind – Will Ferrell/Horace Cohen, Metroman – Brad Pitt/Jeroen Spitzenberger, Roxanne Ritchi – Tina Fey/Halina Reijn, Minion – David Cross/Tycho Gernandt, Titan – Jonah Hill Hal/Sascha Visser

Meer informatie op www.megamind.nl

 

Nederlandse trailer