Vanaf nu t/m 8 maart GRATIS FRIET bij Hemelrijk!

Het is vandaag 11-11 en wij hoeven de Brabanders en Limburgers onder ons niet te vertellen wat dat betekent! Het gezellige Brabantse dorpje Volkel is officieel omgedoopt tot ‘Pieperland’ en BillyBird Park Hemelrijk heeft ook de kolder in de kop gekregen: zij trakteren alle bezoekers tijdens de Piepertijd van 11 november t/m 8 maart gratis én onbeperkt op friet!

Alle bezoekers, of ze nu een abonnement hebben, alleen, met een feestje of met een schoolreisje komen, worden tijdens de Volkelse Piepertijd door Hemelrijk gratis getrakteerd op heerlijke friet. Hoeveel friet je wilt maakt tijdens de Piepertijd niet uit, de piepers zullen rijkelijk vloeien en er is maar één regel: laat de piepers  je vooral smaken! Vanaf 11 november kunnen de frietjes gratis in het park worden besteld en dit gaat de komende maanden dagelijks door alsof het de normaalste zaak van de wereld is. De laatste Pieperdag vindt plaats op dinsdag 8 maart a.s., dit is tevens de laatste Carnavalsdag. Op Aswoensdag zal het dagelijkse leven ook bij Hemelrijk weer worden opgepakt en moet er voor een frietje gewoon weer €  2,00 worden betaald.

FRIENDSCARD
Om in aanmerking te komen voor de gratis friet hoeft een bezoeker niets te doen. Bij binnenkomst in het park ontvangen alle bezoekers bij de Receptie een gratis Friendscard. Op vertoon van de deze card in de horeca, kan men zoveel friet eten als men wil. Met de Friendscard kan men ook nog eens gratis iEuro’s sparen bij Hemelrijk, maar ook bij een van de vele andere Friendscard deelnemers. Voor meer informatie over deze gratis spaarcard kijk op http://www.friendscard.nl

BILLYBIRD PARK HEMELRIJK
BillyBird Park Hemelrijk biedt de bezoeker een unieke combinatie van zowel binnen als buiten plezier. Kinderen kunnen zich uitleven in de grote binnenspeeltuinen Zeeroversland en de Kinderkermis. Buiten is er een nieuwe familie-achtbaan, een Verkeersspeeltuin en een uitgestrekt survivalgebied met daarin o.a. de klimberg Hemelaya, een touwenparcours en de bootjesglijbaan Splash. Hemelrijk is 365 dagen per jaar geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Het park bevindt zich aan de Zeelandsedijk in het Brabantse Volkel (gem. Uden). Voor meer informatie kunt u de infolijn: (0413) 272987 of www.billybird.nl raadplegen.