Club van Sinterklaas Feest op 27 november


Familiezender RTL 4 viert de verjaardag van Sinterklaas dit jaar groots op zaterdag 27 november in de Jaarbeurs in Utrecht tijdens Het Enige Echte Club van Sinterklaas Feest. Samen met de pieten uit de enorm populaire serie ‘De Club Van Sinterklaas’, duizenden ouders en kinderen en bekende artiesten zoals Nick & Simon en Ralph Mackenbach, wordt de verjaardag van de goedheiligman uitbundig gevierd. Naast Sinterklaas zijn natuurlijk alle bekende pieten zoals Coole Piet Diego, Muziekpiet, Testpiet, Profpiet, Kluspiet, Hoge Hoogte Piet, Hokuspokuspiet, en Hulppiet aanwezig om te zorgen voor een onvergetelijk familiefestijn dat gepresenteerd wordt door Frans Bauer en Nicolette van Dam.

‘De Club Van Sinterklaas’ is al sinds 1999 onmisbaar voor enorm veel kinderen en hun ouders. De reeks staat garant voor een aaneenschakeling van spannende tv-momenten en door de kijkertjes inmiddels omarmde pietenkarakters. In de kinderserie beleven de pieten de meest spannende avonturen in aanloop naar Het Club van Sinterklaasfeest dat op zaterdag 27 november in de Jaarbeurs in Utrecht wordt gevierd. Vanaf 1 november is ‘De Club van Sinterklaas’ op schooldagen bij RTL 4 te zien om circa 16.30 uur.

De kaartverkoop voor Het Club van Sinterklaas Feest is op 8 september van start gegaan via rtltickets.nl.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s