Met trots presenteert Nickelodeon Loek Beernink als nieuwe presentatrice van de kidszender. Loek zal vanaf aanstaande zaterdag, samen met Patrick Martens, wekelijks de presentatie voor haar rekening nemen van het zaterdagochtendprogramma SuperNick. Daarnaast zal zij te zien zijn in verschillende andere programma’s op Nickelodeon.

Loek is bij het grote publiek onder andere bekend als Nienke uit de eerste serie van de mysteriesoap Het Huis Anubis. Niet voor niets werd zij door duizenden kids afgelopen jaar verkozen tot ‘beste actrice’ bij de Nickelodeon Kids’ Choice Awards en geniet zij immense populariteit onder de doelgroep.

De 26-jarige Loek, geboren in Aalten, heeft naast haar rol in Het Huis Anubis ook de titelsong van de eerste serie voor haar rekening genomen. In de herfstvakantie is zij ook te zien in de tv-film Anubis en de terugkeer van Sibuna. Loek heeft tevens in verschillende korte films gespeeld en in 2009 het Zomerfestival van Studio 100 gepresenteerd. Van alle markten thuis dus!

“Loek was met haar enthousiasme, positieve uitstraling en talent natuurlijk al een van onze sterren van Het Huis Anubis en we zijn er ontzettend trots op dat ze nu ook bij ons programma’s zal gaan presenteren,” aldus Kaja Wolffers, VP Nickelodeon Nederland. “Aan haar populariteit zal het in ieder geval niet liggen, tijdens de screentest, waren de aanwezige kinderen volledig sprakeloos.”

SuperNick
SuperNick is terug van zomervakantie en, als vertrouwd, weer te zien op de zaterdagochtend bij Nickelodeon. Iedere aflevering geniet de winnaar de unieke eer om ‘geslimed’ te worden, de strijd tussen de jongens en de meiden wordt heftiger dan ooit tevoren en families zetten alles op alles om de snelste tijd bij de Superrace te behalen.

De eerste aflevering van SuperNick staat volledig in het teken van wensen. Er zijn duizenden mailtjes binnengekomen met gekke wensen, bizarre wensen, mooie en  ontroerende wensen. Een meet and greet met Thomas Berge? Je vader in de chocodip? Het eerste slime-slachtoffer? De ingezonden wensen zullen in SuperNicks Grote Wensenshow op geheel eigen wijze vervuld worden.

Loek is vanaf 11 september iedere zaterdagochtend vanaf 09.00 uur te zien op Nickelodeon bij SuperNick.