ballenjongens

Na de succesvolle selectiedagen voor de Officiële Nuon Ballenjongens (j/m) voor het Nederlands elftal, hebben TMF en Nuon besloten niet geselecteerde jongens en meiden een tweede kans te geven. Vanaf 15 mei zullen 30 deelnemers in het nieuwe TMF programma Sascha’s Battle of the Ballenjongens verschillende battles uitvoeren waarbij ze kans maken op een van de zes exclusieve wildcards die direct toegang geven tot deelname als ballenjongen bij een kwalificatie- of oefenwedstrijd van het Nederlands elftal. En zeg nou eerlijk… wie wil dat niet?

De verschillende deelnemers zullen in elke aflevering, onder toeziend oog van TMF VJ Sascha Visser, in teams en individueel tegen elkaar gaan strijden om de felbegeerde wildcard. Het zo snel mogelijk opsporen van de bal in de ondergrondse gangen van een waterkrachtcentrale, is een van de spannende battles waarin de deelnemers kunnen laten zien dat ze genoeg ballen hebben voor Oranje. In de eerste drie battles maken de deelnemers kans op de wildcard voor de wedstrijd Nederland – Noorwegen en in de laatste drie battles strijden ze om de wildcard voor Nederland – Engeland.

64 jongens en meiden zijn al geselecteerd als Officiële Nuon Ballenjongen (j/m) tijdens een landelijke selectieprocedure in februari en maart. In totaal zullen dit jaar dus 70 kids aantreden als ballenjongen bij het Nederlands elftal!

Niet zomaar een VJ

Sascha Visser is natuurlijk de aangewezen persoon om het programma te presenteren. Hij is niet alleen gek op voetbal maar heeft zelf ook in het jeugdelftal van Feyenoord en op hoog niveau bij voetbalclub Sparta gespeeld. Sascha zal niet alleen de presentatie op zich nemen maar zal de deelnemende kids ook uitgebreid begeleiden.

Sascha’s Battle of the Ballenjongens : vanaf 15 mei iedere vrijdag om 18.00 uur op TMF