Heb jij het in je om een echte prof te worden?
Tim Power weet wat jongens leuk vinden! Welke jongetje droomt niet van een carrière als profvoetballer? Met Tim Power: profvoetballer kunnen jongens alvast ervaren hoe het is om een grote voetballer te zijn. Zoals altijd begint men onderaan: je start bij een kleine club en door hard te trainen en goed met jouw teammaatjes en coach om te gaan, maak je indruk op de supporters en krijg je de kans bij een grote club te spelen.

Leer goed voetballen door te oefenen met de 8 minigames, waar de professionals ook altijd op oefenen: balcontrole, schietoefeningen, overschieten, dribbelen, vrije trap nemen, tackelen, strategie en aanvallen. Door je uiterste best te doen kun je een extra minigame vrijspelen!

Naast de minigames kun je kiezen uit 2 spelopties:

  • De basis – leer de moeilijke technieken van de voetbalsport
  • Weg naar de roem – beleef het avontuur van een profvoetballer

Als je steeds beter wordt met voetballen en volop doelpunten scoort, kun je misschien wel een echte prof worden. Speel jezelf naar de World Cup!

Tim Power: profvoetballer is bijzonder geschikt voor jonge kinderen, omdat de game volledig Nederlandstalig is in tekst en geluid en er gebruik wordt gemaakt van symbolen en een aangepaste besturing.

Vanaf 5 maart verkrijgbaar op Nintendo DS
PEGI-leeftijd: 3+.
Verpakking: Jewelcase.
EAN: 3307211625365, prijs: € 29,99.
Direct bestellen bij Bol.com