Het Zandkasteel
Koning Koos, Toto en Prinses Sassa. Het zijn dé figuren van ‘Het Zandkasteel’. Peuters zitten aan de buis gekluisterd als de serie wordt uitgezonden. Sinds kort is ‘Het Zandkasteel’ ook als tijdschrift verkrijgbaar. Zo kunnen peuters buiten de uitzending om met hun favoriete karakters spelen en leren.

Het Zandkasteel tijdschrift
In december verscheen het eerste nummer van Het Zandkasteel tijdschrift over Toto, Prinses Sassa en Koning Koos. Het peutertijdschrift is een gezamenlijke uitgave van Uitgeverij Zwijsen en Teleac/NOT. Het blad diept de thema’s van het tv-programma verder uit. Net als op tv daagt Het Zandkasteel tijdschrift peuters uit tot spelen. De spelletjes, puzzeltjes, kleurplaten en doeopdrachten zijn geschikt voor de ontwikkeling van peuters.

Elke maand ligt een nieuw Zandkasteel tijdschrift in de winkel. Kijk voor meer informatie of een abonnement op www.hetzandkasteeltijdschrift.nl.