LUCAS DE SPIN
VANAF 15 MEI
Elke dag om 15:30 uur
Herhalingen om 10:00 en 18:30 uur
NIEUWE AFLEVERINGEN

Lucas de Spin volgt de avonturen van een sympathieke en schattige springspin Lucas die in een grote mensenhuis woont. Deze vrolijke en nieuwsgierige muziekliefhebber nodigt ons uit hem te vergezellen terwijl hij deze enorme wereld verkent. Met zijn 4 jaar verspreidt hij niet alleen liefde, maar beleeft hij ook veel plezier tijdens de spannende avonturen die hij met zijn vrienden beleeft.

THOMAS DE STOOMLOCOMOTIEF
VANAF 29 MEI
Elke dag om 16:30 uur
Herhalingen om 08:30 uur
NIEUWE AFLEVERINGEN

Sluit je aan bij Thomas en zijn vrienden, die nu energieker, kleurrijker en zelfs jonger zijn dan ooit! Tot nu toe was het leven op het eiland Sodor niet vrij van opwinding, maar de serie, verrijkt met muzikale elementen, biedt nieuwe avonturen voor onze stoommachines en kijkers. De nieuwste avonturen van Thomas de Stoomlocomotief zijn vanaf 29 mei om 16:30 uur te zien op Cartoonito!

COCOMELON
VANAF 1 MEI
Maandag om 06:00 uur
SHORTS

Tussen alle afleveringen door is het genieten geblazen met Cocomelon, waarbij ritmische muziekjes, bekende en eigen kinderliedjes worden gezongen. Zo leren kinderen spelenderwijs meer over kleuren, vormen, letters en cijfers. Leer mee met Cocomelon!

Bugs Bunny Builders
NU TE ZIEN
Elke dag om 16:00 uur
Herhalingen om 10:30 uur en 19:00 uur 
SERIES

Bugs en Lola zijn managers van de Looney Builders bouwploeg, bestaande uit Daffy, Porky, Tweety en andere bekende Looney gezichten. Samen helpen ze hun medeburgers van Looneyburg bij maffe bouwprojecten. Of het nu gaat om het bouwen van een spannende nieuwe racebaan of het maken van een buitenaardse ijscoupe, geen klus is te groot of te wild voor de Looney Builders wanneer ze als team werken en hun super-looney gereedschap en opgevoerde voertuigen gebruiken.

DE BATWHEELS
NU TE ZIEN
DOORLOPEND

Stap in en maak die gordel vast! Ze zijn tot leven gewekt om Gotham City te helpen verdedigen. De heldhaftige Batwheels worden in hilarische grappen en verbazingwekkende actie geduwd terwijl ze belangrijke lessen leren over teamwork, vriendschap, en zo veel meer.

Batwheels is een geanimeerde, superheldenserie voor kleuters, met in de hoofdrol misdaad bestrijdende voertuigen en DC-superhelden.

CARTOONITO
Cartoonito is het moment in de dag voor humor en plezier. Cartoonito brengt de meest geliefde tekenfilms op televisie voor de hele familie, met tijdloze favorieten en hedendaags geanimeerd entertainment en richt zich op jongens en meisjes van 4 tot en met 9 jaar oud en hun familie. De zender biedt een spannende mix aan van grappige en onbezorgde cartoons voor het hele gezin, met gekende personages zoals Scooby-Doo, Mr Bean, Tom & Jerry, Wacky Races en de Looney Tunes, en nog meer animatievrienden en -tegenstanders uit gloednieuwe producties zoals Dorothy en de Tovenaar van Oz, Grizzy & the LemmingsThe Happos Family en Oddbods.
 
Cartoonito is in Europa beschikbaar via 12 feeds in 15 talen. Cartoonito is een merk van Turner, een WarnerMedia bedrijf.
 
In Nederland is de zender ondermeer te ontvangen via Ziggo, KPN, Canal Digitaal, Caiway en Delta. Kijk voor de Nederlandstalige website op: http://www.boomerangtv.nl