Bugs Bunny Builders
VANAF 24 APRIL Elke dag om 15:50 uur
Herhalingen om 10:30 uur en 19:00 uur
PREMIÈRE

In de builders-brigade wachten elke dag nieuwe, uitdagende bouwwerken en plezier op je! De karakters werken op hun coole voertuigen bij de gekste bouwplaatsen. Welke uitdaging ze ook tegenkomen, ze geven nooit op. De gekke brigade klaart de klus altijd! De mini-afleveringen van de serie zijn elke dag om 15:50 uur te zien. Zet je helm alvast maar op!

LUCAS DE SPIN
VANAF 10 APRIL Elke dag om 15:30 uur
Herhalingen om 10:00 en 18:30 uur
NIEUWE AFLEVERINGEN

Lucas de Spin volgt de avonturen van een sympathieke en schattige springspin Lucas die in een grote mensenhuis woont. Deze vrolijke en nieuwsgierige muziekliefhebber nodigt ons uit hem te vergezellen terwijl hij deze enorme wereld verkent. Met zijn 4 jaar verspreidt hij niet alleen liefde, maar beleeft hij ook veel plezier tijdens de spannende avonturen die hij met zijn vrienden beleeft.

CARTOONITO
Cartoonito is het moment in de dag voor humor en plezier. Cartoonito brengt de meest geliefde tekenfilms op televisie voor de hele familie, met tijdloze favorieten en hedendaags geanimeerd entertainment en richt zich op jongens en meisjes van 4 tot en met 9 jaar oud en hun familie. De zender biedt een spannende mix aan van grappige en onbezorgde cartoons voor het hele gezin, met gekende personages zoals Scooby-Doo, Mr Bean, Tom & Jerry, Wacky Races en de Looney Tunes, en nog meer animatievrienden en -tegenstanders uit gloednieuwe producties zoals Dorothy en de Tovenaar van Oz, Grizzy & the LemmingsThe Happos Family en Oddbods.
 
Cartoonito is in Europa beschikbaar via 12 feeds in 15 talen. Cartoonito is een merk van Turner, een WarnerMedia bedrijf.
 
In Nederland is de zender ondermeer te ontvangen via Ziggo, KPN, Canal Digitaal, Caiway en Delta. Kijk voor de Nederlandstalige website op: http://www.boomerangtv.nl