We Baby bears
VANAF 13 maart
Elke werkDAG om 16:50 uur
SERIE

De We Baby Bears zijn terug op Cartoon Network! Kijk naar de nieuwe grappige avonturen van je favoriete kleine beren!

Bekijk vanaf 13 maart elke werkdag om15:30 de gloednieuwe afleveringen van We Baby Bears op Cartoon Network.

TEEN TITANs GO! TAKEOVER
VANAF 11 maart
Elk weekend om 10:40 uur
SERIE

De Teen Titans nemen Cartoon Network over! Ze nemen je mee naar hun heldenwereld en ontwaken je grootste krachten. Het is tijd voor actie, gekke avonturen, onbeperkt plezier en superkrachten.

Ga samen met de Teen Titans Go! op avontuur vanaf 11 maart elk weekend om 10:40 op Cartoon Network.

TOTAL DRAMARAMA
NU TE ZIEN
ELKE WERKDAG OM 14:55 UUR
SERIE

Er wachten nieuwe grappige avonturen op je in je favoriete kinderdagverblijf! Elke aflevering bevat dromen, grappen, bekentenissen en flashbacks.

Bekijk de lancering van nieuwe afleveringen van Total Dramaramaelke werkdag om 14:55 op Cartoon Network!

CARTOON NETWORK
Cartoon Network is de ultieme bestemming voor fun en avontuur de klok rond! Het is de thuisbasis van prijswinnende cartoons als The Amazing World of Gumball, Adventure Time en We Bare Bears. Lach je krom met eindeloos veel grappen en verhalen in Mighty Magiswords, Steven Universe en Teen Titans Go! En alsof dat niet genoeg is, staat er een stevige dosis actie op het programma met stoere shows zoals Ben 10, OK K.O.! Jij wordt een held en The Powerpuff Girls die je op het puntje van je stoel houden. Cartoon Network, waar je verbeelding op hol slaat!

Cartoon Network is verkrijgbaar in Europa, het Midden-Oosten en Afrika in 19 talen in meer dan 142 miljoen huishoudens in 70 landen. Cartoon Network is onderdeel van Turner, een WarnerMedia bedrijf.

Bekijk de Nederlandse website op http://www.cartoonnetwork.nl