BATWHEELS
PREMIÈRE 18 FEBRUARI OM 17:55 UUR
ELKE WERKDAG
NIEUWE AFLEVERINGEN

Stap in en maak die gordel vast! Ze zijn tot leven gewekt om Gotham City te helpen verdedigen. De heldhaftige Bathweels worden in hilarische grappen en verbazingwekkende actie geduwd terwijl ze belangrijke lessen leren over teamwork, vriendschap, en zo veel meer.
Bathweels is een aankomende, geanimeerde, superheldenserie voor kleuters, met in de hoofdrol misdaad bestrijdende voertuigen en DC superhelden.

Ter ondersteuning van de lancering van Cartoonito tonen we de “Batwheels”-special “Secret Origin of the Batwheels” meerdere malen gedurende de maand bij Boomerang.

TOM & JERRY
VANAF 7 FEBRUARI OM 15:00 UUR
Elke dag
STUNT

Kijk naar de leukste Tom & Jerry films en series ter ere van hun verjaardagsfeestje. Ga mee op avontuur met Tom & Jerry en volg het oneindige kat en muis spel.

Je favoriete figuren keren terug op 4 februari , elke dag om 15u00 op Cartoonito.

CARTOONITO
ELKE DAG
tUSSEN 08:00 EN 14:00
SHORTS

Cartoonito is Boomerang’s nieuwste programmablok gericht op de allerkleinsten. Tijdens Cartoonito ontmoet je elke dag de speelse gezichten van alle schattige Cartoonito karakters. Kijk naar series zoals Thomas de stoomlocomotief en Mush Mush en de zwammetjes.

Cartoonito is het preschoolblok van Boomerang, elke dag te zien tussen 08:00 tot 14:00.

BOOMERANG
Boomerang is het moment in de dag voor humor en plezier. Boomerang brengt de meest geliefde tekenfilms op televisie voor de hele familie, met tijdloze favorieten en hedendaags geanimeerd entertainment en richt zich op jongens en meisjes van 4 tot en met 9 jaar oud en hun familie. De zender biedt een spannende mix aan van grappige en onbezorgde cartoons voor het hele gezin, met gekende personages zoals Scooby-Doo, Mr Bean, Tom & Jerry, Wacky Races en de Looney Tunes, en nog meer animatievrienden en -tegenstanders uit gloednieuwe producties zoals Dorothy en de Tovenaar van Oz, Grizzy & the Lemmings, The Happos Family en Oddbods.
www.boomerangtv.nl
 
Boomerang is in Europa beschikbaar via 12 feeds in 15 talen. Boomerang is een merk van Turner, een WarnerMedia bedrijf.
 
In Nederland is de zender ondermeer te ontvangen via Ziggo, KPN, Canal Digitaal, Caiway en Delta. Kijk voor de Nederlandstalige website op: http://www.boomerangtv.nl