JADE ARMOR
VANAF 13 FEBRUARI
Elke DAG om 16:50 uur
SERIE

De serie draait om de vechtsportliefhebbende Lan Jun, een onwaarschijnlijke tienerheldin die de oude geheimen van haar familie moet leren kennen en het onverwachte aan het licht moet brengen – dit alles terwijl ze haar leven als tiener moet leiden.

Bekijk de gloednieuwe serie Jade Armor vanaf 13 febrauri elke dag om 16:50 bij Cartoon Network.

TOTAL DRAMARAMA
VANAF 20 FEBRUARI
ELKE WERKDAG OM 14:55 UUR
SERIE

De ‘Total Dramarama’ serie herintroduceert een aantal van de originele “Total Drama” personages in een alternatief universum waar ze verouderd zijn van peuters tot tieners en verzorgd worden door Chef Hatchet. Elke aflevering bevat dromen, grappen, bekentenissen, en flashbacks.

Gloednieuwe afleveringen van het 3e seizoen van Total Dramarama zijn te zien vanaf 20 februari, elke weekdag om 14:55 bij Cartoon Network.

CARTOON NETWORK
Cartoon Network is de ultieme bestemming voor fun en avontuur de klok rond! Het is de thuisbasis van prijswinnende cartoons als The Amazing World of Gumball, Adventure Time en We Bare Bears. Lach je krom met eindeloos veel grappen en verhalen in Mighty Magiswords, Steven Universe en Teen Titans Go! En alsof dat niet genoeg is, staat er een stevige dosis actie op het programma met stoere shows zoals Ben 10, OK K.O.! Jij wordt een held en The Powerpuff Girls die je op het puntje van je stoel houden. Cartoon Network, waar je verbeelding op hol slaat!

Cartoon Network is verkrijgbaar in Europa, het Midden-Oosten en Afrika in 19 talen in meer dan 142 miljoen huishoudens in 70 landen. Cartoon Network is onderdeel van Turner, een WarnerMedia bedrijf.

Bekijk de Nederlandse website op http://www.cartoonnetwork.nl