MONKIE KID
VANAF 20 januari
Elke weekdag om 16:50 uur
SERIE

De epische avonturen gaan verder als onze held Monkie Kid (aka ‘MK’) en vrienden vechten om de stad te verdedigen tegen nog 2 legendarische en gevaarlijke vijanden: de Bone Demon en de Spider Queen.

Bekijk de afleveringen van seizoen 2 en 3 van Monkie Kid vanaf 20 januari elke weekdag om 16u50 bij Cartoon Network.

DE WERELD ROND MET SCooby-DOO
VANAF 9 JANUARI
ELKE WERKDAG OM 14:05 UUR
SERIE

Scooby-Doo reist de wereld rond. Dus help hem en zijn vrienden bij het oplossen van nieuwe mysteries over de hele wereld! Deze stunt omvat de shows “Wees cool, Scooby-Doo!” en “Scooby-Doo! en Raad eens wie?”.

Bekijk alle Scooby-Doo afleveringen vanaf 9 januari elke weekdag om 14u05 bij Cartoon Network!

WINTER MET GUMBALL
Sinds 26 december
Elke weekdag om 07:00 uur
STUNT

Gumball en zijn vrienden wachten op jou voor een geweldige wintertijd. Bekijk je favoriete afleveringen van ‘The Amazing World of Gumball’ tijdens de speciale programmatie in winterthema!

Sinds 26 december kan je elke weekdag om 7u00 genieten van winterpret met Gumball bij Cartoon Network.

CARTOON NETWORK
Cartoon Network is de ultieme bestemming voor fun en avontuur de klok rond! Het is de thuisbasis van prijswinnende cartoons als The Amazing World of Gumball, Adventure Time en We Bare Bears. Lach je krom met eindeloos veel grappen en verhalen in Unikitty, Craig of the Creek en Teen Titans Go! En alsof dat niet genoeg is, staat er een stevige dosis actie op het programma met stoere shows zoals DC Super Hero Girls, Ben 10 en The Powerpuff Girls die je op het puntje van je stoel houden. Cartoon Network, waar je verbeelding op hol slaat!|

Cartoon Network is verkrijgbaar in Europa, het Midden-Oosten en Afrika in 19 talen in meer dan 142 miljoen huishoudens in 70 landen. Cartoon Network is onderdeel van Turner, een WarnerMedia bedrijf.

Bekijk de Nederlandse website op http://www.cartoonnetwork.nl