MOLMANS
PREMIÈRE 16 JANUARI OM 13:30 UUR
Iedere dag te zien
NIEUWE AFLEVERINGEN

Op 16 januari starten tijdens het Cartoonito-blok op Boomerang gloednieuwe afleveringen van Molmans. Molmans is een kleurrijke en hartverwarmende serie, waarbij in elke aflevering een echt gemeenschapsgevoel heerst. Tijdens zijn avonturen krijgt Moley te maken met verschillende thema’s zoals positiviteit, vriendschap en recycling.
 
Ontdek de wereld onder de grond in Molmans, vanaf 16 januari om 13:30 uur bij Boomerang.

VERHALEN VERTELLEN MET MR. BEAN
PREMIÈRE 7 JANUARI OM 08:30 UUR
Iedere zaterdag en zondag te zien
STUNT

Ben je klaar voor gloednieuwe verhalen? Mr. Bean vertelt tijdens Cartoonito zijn grappige verhalen tijdens Verhalen Vertellen met mr. Bean. De marathon bevat onder andere aflevering van mr. Bean: De tekenfilmserie.
 
Ontdek de nieuwe verhalen vanaf 7 januari om 8:30 uur tijdens Verhalen vertellen met mr. Bean in het Cartoonito-blok op Boomerang.

SCOOBY-DOO EN TOM & JERRY WINTERPLEZIER
ZATERDAG 26 JANUARI
Iedere dag om 16:00 uur te zien
SHORTS

Kijk naar de leukste Scooby-Doo en Tom & Jerry films.
Ga mee op avontuur met Scooby en zijn bende, of volg het oneindige kat en muis spel van Tom & Jerry.
 
Je favoriete figuren zijn terug en vanaf 26 januari iedere dag te zien om 16:00 uur op Boomerang.

COCOMELON
NU TE ZIEN
IEDERE DAG VAN 08:00 TOT 14:00 uur
SHORTS

Tussen alle afleveringen door is het genieten geblazen met Cocomelon, waarbij ritmische muziekjes, bekende en eigen kinderliedjes worden gezongen. Zo leren kinderen spelenderwijs meer over kleuren, vormen, letters en cijfers.
 
Leer mee met Cocomelon, iedere dag tijdens het Cartoonito-blok, bij Boomerang.

BOOMERANG
Boomerang is het moment in de dag voor humor en plezier. Boomerang brengt de meest geliefde tekenfilms op televisie voor de hele familie, met tijdloze favorieten en hedendaags geanimeerd entertainment en richt zich op jongens en meisjes van 4 tot en met 9 jaar oud en hun familie. De zender biedt een spannende mix aan van grappige en onbezorgde cartoons voor het hele gezin, met gekende personages zoals Scooby-Doo, Mr Bean, Tom & Jerry, Wacky Races en de Looney Tunes, en nog meer animatievrienden en -tegenstanders uit gloednieuwe producties zoals Dorothy en de Tovenaar van Oz, Grizzy & the LemmingsThe Happos Family en Oddbods.
 
Boomerang is in Europa beschikbaar via 12 feeds in 15 talen. Boomerang is een merk van Turner, een WarnerMedia bedrijf.
 
In Nederland is de zender ondermeer te ontvangen via Ziggo, KPN, Canal Digitaal, Caiway en Delta. Kijk voor de Nederlandstalige website op: http://www.boomerangtv.nl