Monkie Kid
Vanaf 13 december
elke weekdag om 16:50 uur
SERIE

De geliefde held uit de beroemde roman “Reis naar het Westen” komt tot leven als een jongentje genaamd “MK”. Hij is geobsedeerd door de oude legendes en ontdekt de magische staf van de Apenkoning, die was achtergelaten op de top van een heuvel om de kwade Demon Bull King gevangen te houden. Nadat de Demon Bull King is vrijgelaten, moet onze held op een reis om zichzelf te herontdekken en de held te worden die deze generatie nodig heeft!

Bekijk de afleveringen van de gloednieuwe serie Monkie Kid vanaf 13 december elke weekdag om 16:50 uur bij Cartoon Network.

Craig of the Creek
Vanaf 19 december
elke weekdag om 15:55 uur
SERIE

Craig en zijn vrienden stuiten in de nieuwe afleveringen van seizoen 4 op nog meer mysteries die hen zouden kunnen helpen in hun zoektocht naar het Hart van het Woud.
 
Bekijk de gloednieuwe afleveringen van Craig of the Creek vanaf 19 december elke weekdag om 15:55 uur bij Cartoon Network!

Kerstfeest op Cartoon Network!
Vanaf 10 december
Elk weekend om 10:50 uur
STUNT

Kerstmis komt eraan en het is de mooiste tijd van het jaar! Begin samen met Cartoon Network aan de kerstvoorbereidingen. Met je beste CN vrienden maken we er een magische, leuke tijd van vol lachen en opwinding. Geniet tijdens de weekends in december van “We Bare Bears”, “Craig of the Creek” en “Teen Titans Go!”.

Winter met Gumball
Vanaf 26 december
Elk weekend om 07:00 uur
STUNT

Gumball en zijn vrienden wachten op jou voor een geweldige wintertijd. Bekijk je favoriete afleveringen van “The Amazing World of Gumball” tijdens de speciale programmering in winterthema!

Haal je sjaal en wanten maar boven, want vanaf 26 december kan je elk weekend om 7.00 uur genieten van winterpret met Gumball bij Cartoon Network.

Cartoon Network is de ultieme bestemming voor fun en avontuur de klok rond! Het is de thuisbasis van prijswinnende cartoons als The Amazing World of Gumball, Adventure Time en We Bare Bears. Lach je krom met eindeloos veel grappen en verhalen in Unikitty, Craig of the Creek en Teen Titans Go! En alsof dat niet genoeg is, staat er een stevige dosis actie op het programma met stoere shows zoals DC Super Hero Girls, Ben 10 en The Powerpuff Girls die je op het puntje van je stoel houden. Cartoon Network, waar je verbeelding op hol slaat!

Cartoon Network is verkrijgbaar in Europa, het Midden-Oosten en Afrika in 19 talen in meer dan 142 miljoen huishoudens in 70 landen. Cartoon Network is onderdeel van Turner, een WarnerMedia bedrijf.

Bekijk de Nederlandse website op http://www.cartoonnetwork.nl