Looney Tunes Cartoons
Vanaf 5 december
Elke dag om 15:00 uur
NIEUWE AFLEVERINGEN

Je favoriete karakters zijn terug met gloednieuwe afleveringen van Looney Tunes Cartoons! Maak je klaar voor knotsgekke, over de top avonturen van Bugs Bunny, Daffy Duck, Tweety, Porky Pig en vele anderen!

Je ziet Looney Tunes Cartoons vanaf 5 december elke dag om 15u00 op Boomerang. De herhalingen kijk je elke avond om 20u00. 

KERSTMIS SPECIAL
Première 5 december
Om 08:00 uur
PREMIERE

Verzamel je volledige familie voor de TV om te genieten van de mooiste kerstavonturen van je favoriete Boomerang karakters. In de kerstmarathon zien we onder andere Thomas & Friends, Kingdom Force, Baby Looney Tunes, Lucas de Spin, Mush Mush en de zwammetjes en Pat de Hond. 

De Kerstmis special is vanaf 5 december elke dag om 8u00 te zien tijdens het Cartoonito blok op Boomerang.

SCOOBY-DOO EN TOM & JERRY WINTERPLEZIER
Elk weekend
Tussen 16:00 en 19:00 uur
STUNT

Kijk naar de leukste Scooby-Doo en Tom & Jerry films.

Ga mee op avontuur met Scooby en zijn bende. Scooby en zijn vrienden lossen heel wat mysteries op en daarbij krijgen ze de hulp van enkele beroemdheden die hun pad kruisen. Samen kunnen ze alles aan en lossen ze de mysteries in een mum van tijd op.

Of volg het oneindige kat en muis spel van Tom & Jerry. Waarin Jerry, Tom tot waanzin drijft.

Je favoriete figuren zijn elk weekend terug om 16u00 bij Boomerang.

CARTOONITO
Elke dag
Tussen 08:00 en 14:00 uur
Doorlopend

Cartoonito is Boomerang’s nieuwste programmablok gericht op de allerkleinsten. Tijdens Cartoonito ontmoet je elke dag de speelse gezichten van je favoriete karakters. Kijk naar series zoals Thomas de stoomlocomotief en Mush Mush en de zwammetjes. 

Cartoonito is het preschoolblok van Boomerang, elke dag te zien tussen 08u00 tot 14u00.

BOOMERANG
Boomerang is het moment in de dag voor humor en plezier. Boomerang brengt de meest geliefde tekenfilms op televisie voor de hele familie, met tijdloze favorieten en hedendaags geanimeerd entertainment en richt zich op jongens en meisjes van 4 tot en met 9 jaar oud en hun familie. De zender biedt een spannende mix aan van grappige en onbezorgde cartoons voor het hele gezin, met gekende personages zoals Scooby-Doo, Mr Bean, Tom & Jerry, Wacky Races en de Looney Tunes, en nog meer animatievrienden en -tegenstanders uit gloednieuwe producties zoals Dorothy en de Tovenaar van Oz, Grizzy & the Lemmings, The Happos Family en Oddbods.
 
Boomerang is in Europa beschikbaar via 12 feeds in 15 talen. Boomerang is een merk van Turner, een WarnerMedia bedrijf.
 
In Nederland is de zender ondermeer te ontvangen via Ziggo, KPN, Canal Digitaal, Caiway en Delta. Kijk voor de Nederlandstalige website op: http://www.boomerangtv.nl