De Fungies!
Vanaf 20 juni
Doordeweeks om 17:05 uur

NIEUWE AFLEVERINGEN

De Fungies! Ze leven in een perfecte, prehistorische utopie. Ze gaan naar Fungie School, hebben Fungie banen, spelen Fungiebal en hebben veel plezier! Maar Seth, een 10-jarig paddestoeljongetje, verlangt naar een ander soort plezier. Hij houdt van wetenschap en onderzoek. Hij houdt ervan zijn ontdekkingen te delen met zijn mede-Fungies. Op zoek naar wetenschappelijk avontuur creëert Seth hilarische problemen voor zichzelf en zijn stad! Maar Seth lost elk probleem dat hij creëert op ingenieuze wijze op met een eigenzinnige, emotionele zienswijze.

Bekijk de gloednieuwe afleveringen van De Fungies! vanaf 20 juni doordeweeks om 17:05 uur bij Cartoon Network!

Grizzy en de Lemmings
Vanaf 13 juni
Doordeweeks om 14:55 uur
NIEUWE AFLEVERINGEN

Terwijl Grizzy het zichzelf makkelijk heeft gemaakt in het huis van de boswachter midden in de Canadese bossen, laten de Lemmings hem maar niet met rust. In de Grizzy en de Lemmings afleveringen zetten de op het eerste gezicht schattig en onschuldig lijkende Lemmings de boel op zijn kop. Het huis wordt omgetoverd tot een waar pretpark door de Lemmings, die Grizzy maar niet met rust willen laten.

Vanaf 13 juni zie je doordeweeks om 14:55 uur de nieuwe afleveringen van Grizzy en de Lemmings op Cartoon Network!

Cartoon Network
Giggletime
Vanaf 1 juni
Elk weekend vanaf 07:30 uur

STUNT

We hebben de grappigste shows en afleveringen voor je op een rijtje gezet! Kijk elk weekend van 07:30 tot 10:50 uur naar Cartoon Network Giggletime.

CARTOON NETWORK
Cartoon Network is de ultieme beleving voor fun en avontuur de klok rond! Het is de thuisbasis van prijswinnende cartoons als The Amazing World of Gumball, Adventure time en We Bare Bears. Lach je krom met eindeloos veel grappen en verhalen in Unkitty, Craig of the Creek en Teen Titans Go! En alsof dat niet genoeg is, staat er een stevige dosis actie op het programma met stoere shows zoals DC Super Hero Girls, Ben 10 en The Powerpuff Girls die je op het puntje van je stoel houden. Cartoon Network, waar je verbeelding op hol slaat!

Cartoon Network is verkrijgbaar in Europa, het Midden-Oosten en Afrika in 19 talen in meer dan 142 miljoen huishoudens in 70 landen. Cartoon Network is onderdeel van Turner, een WarnerMedia bedrijf.

Bekijk de Nederlandse website op http://www.cartoonnetwork.nl