Thomas de Stoomlocomotief
Vanaf 30 mei
Elke dag om 15:00 uur

TV-PREMIÈRE

Klim aan boord en ontdek de vernieuwde tv-serie Thomas de Stoomlocomotief. De serie arriveert op 30 mei vol met nieuwe verhalen en karakters bij Boomerang. Thomas ontdekt nieuwe landen, culturen en verschillende spoorwegen wanneer hij op avontuur rond de wereld gaat samen met de gloednieuwe stoomlocomotieven Rebecca en Nia!

Thomas de Stoomlocomotief is vanaf 30 mei elke dag om 15:00 uur te zien bij Boomerang. Daarnaast is op zaterdag 28 mei om 08:00 uur de première van de special Thomas de Stoomlocomotief: Race voor de Sodor Cup te zien.

Taffy
Vanaf 23 mei
Elke dag om 17:00 uur

NIEUWE AFLEVERINGEN

Mevrouw Muchmore woont samen met haar geliefde hond Bentley op een groot landgoed. Wasbeer Scruggs leeft op de vuilnisbelt en ontdekt het rijke huishouden. Hij besluit zich voor te doen als kat Taffy om zo een graantje mee te kunnen pikken van hun rijkdom. Alleen … Bentley weet dat Taffy een wasbeer is en stelt alles in het werk om hem te ontmaskeren!

Het gloednieuwe seizoen van Taffy zie je vanaf 23 mei doordeweeks om 17:00 uur bij Boomerang. Ook is er vanaf 7 t/m 22 mei elk weekend om 10:00 uur een marathon met de beste afleveringen van seizoen 1 te bekijken.

BOOMERANG
Boomerang is het moment in de dag voor humor en plezier. Boomerang brengt de meest geliefde tekenfilms op televisie voor de hele familie, met tijdloze favorieten en hedendaags geanimeerd entertainment en richt zich op jongens en meisjes van 4 tot en met 9 jaar oud en hun familie. De zender biedt een spannende mix aan van grappige en onbezorgde cartoons voor het hele gezin, met gekende personages zoals Scooby-Doo, Mr Bean, Tom & Jerry, Wacky Races en de Looney Tunes, en nog meer animatievrienden en -tegenstanders uit gloednieuwe producties zoals Dorothy en de Tovenaar van Oz, Grizzy & the LemmingsThe Happos Family en Oddbods.

In Nederland is de zender ondermeer te ontvangen via Ziggo, KPN, Canal Digitaal, Caiway en Delta. Kijk voor de Nederlandstalige website op: http://www.boomerangtv.nl