Appel en Uitje
Vanaf 9 mei
Doordeweeks om 17:05 uur

NIEUWE AFLEVERINGEN

Appel en Uitje kwamen er al vroeg achter dat ze met hun enthousiasme en inbeeldingsvermogen voor onrust zorgden. Ze snappen niets van het moderne leven, of van de regels van de maatschappij, toch kunnen ze niet wachten om alles te leren!

Hoe ver moet je te gaan voor een echt voldaan gevoel? Wat het ook is, Appel en Uitje gaan tot het uiterste. In de nieuwe afleveringen van seizoen 2 jagen Appel en Uitje onder andere de Amerikaanse droom na en beginnen een eigen bedrijf. Maar dan krijgen ze te maken met een erg lastige klant.

Kijk van 9 t/m 16 mei doordeweeks om 17:05 uur naar de gloednieuwe afleveringen van Appel & Uitje bij Cartoon Network!

Aquaman: Koning van Atlantis
Vanaf 8 mei
Elke zondag om 10:50 uur

TV-PREMIÈRE

De lancering van de geanimeerde trilogie Aquaman: Koning van Atlantis zie je van zondag 8 t/m 22 mei om 10:50 uur bij Cartoon Network! De trilogie bestaat uit drie 45-minuten durende specials die iedere zondag worden uitgezonden.

Looney Tunes Cartoons
Vanaf 16 mei
Elke dag om 15:50 uur

NIEUWE AFLEVERINGEN

De hilarische, heldhaftige en ondeugende Looney Tunes staan voor je klaar met de beste avonturen in de afleveringen van Looney Tunes Cartoons. Zie al je favorieten terug op tv, zoals Bugs Bunny, Daffy Duck, Tweety, Sylvester, Porky Pig, Yosemite Sam en de hele Looney Tunes familie. In nieuwe avonturen staan ze zij aan zij met vrienden, om het op te nemen tegen verschillende vijanden.

De afleveringen van seizoen 2 en 3 zie je vanaf 16 mei doordeweeks om 15:50 uur bij Cartoon Network.

CARTOON NETWORK
Cartoon Network is de ultieme bestemming voor fun en avontuur de klok rond! Het is de thuisbasis van prijswinnende cartoons als The Amazing World of Gumball, Adventure Time en We Bare Bears. Lach je krom met eindeloos veel grappen en verhalen in Unikitty, Craig of the Creek en Teen Titans Go! En alsof dat niet genoeg is, staat er een stevige dosis actie op het programma met stoere shows zoals DC Super Hero Girls, Ben 10 en The Powerpuff Girls die je op het puntje van je stoel houden. Cartoon Network, waar je verbeelding op hol slaat!

Cartoon Network is verkrijgbaar in Europa, het Midden-Oosten en Afrika in 19 talen in meer dan 142 miljoen huishoudens in 70 landen. Cartoon Network is onderdeel van Turner, een WarnerMedia bedrijf.
Bekijk de Nederlandse website op http://www.cartoonnetwork.nl