Leo Alkemade is te zien in de nieuwe komedie De Tatta’s. De film vertelt het verhaal van de familie Van Kampen, een rijk gezin uit ’t Gooi. Leo Alkemade neemt de rol van Erik van Kampen op zich, vader van het gezin en een echte carrièreman die alles op orde lijkt te hebben. Vanwege één risicovolle investering en het vertrouwen in een verkeerde collega, raakt het gezin al hun fortuin kwijt. Noodgedwongen gaan ze in de Bijlmer wonen, waar het gezin zwaar op de proef gesteld wordt en ze allemaal moeten leren integreren.

Producenten Brabant Films en Talent United starten deze zomer met de opnames van De Tatta’s, de overige castleden zullen binnenkort bekend worden gemaakt. De Tatta’s is gebaseerd op een idee van Donny Singh en Luuk Ornstein. Het scenario is geschreven door Donny Singh en de bioscoopfilm zal worden geregisseerd door Jamel Aattache (Zwaar Verliefd!, Casanova’s). Distributeur Independent Films brengt De Tatta’s op 22 december 2022 uit in de bioscoop.

Sinds 2000 brengt Independent Films Nederland BV een grote verscheidenheid aan films uit op Nederlandse bodem. Met succesvolle titels als GOOISCHE VROUWEN, ALLES OP TAFEL, PADDINGTON, JOHN WICK, THE HUNGER GAMES, AFTER, BENEDETTA en LA LA LAND is Independent Films de grootste onafhankelijke filmdistributeur in Nederland.