GRIZZY EN DE LEMMINGS
VANAF 7 MAART
Elke dag om 18:30 uur
NIEUWE AFLEVERINGEN

Terwijl Grizzy het zichzelf makkelijk heeft gemaakt in het huis van de boswachter midden in de Canadese bossen, laten de Lemmings hem maar niet met rust. In de Grizzy en de Lemmings afleveringen zetten de op het eerste gezicht schattig en onschuldig lijkende Lemmings de boel op zijn kop. Het huis wordt omgetoverd tot een waar pretpark door de Lemmings, die Grizzy maar niet met rust willen laten.

De gloednieuwe afleveringen van Grizzy en de Lemmings zie je van 7 t/m 15 maart elke dag om 18:30 uur bij Boomerang! Om de nieuwe afleveringen te vieren staat Boomerang heel maart in het teken van Grizzy en de Lemmings met de stunt Grizzy en de Lemmings op Wereldreis, elke dag te zien van 18:30 tot 20:00 uur bij Boomerang.

DINO LESSEN
VANAF 19 MAART
Elk weekend om 10:00 uur
STUNT

Yabba Dabba Dino’s is een spin-off animatie serie van De Flinstones. In deze serie volgen we de beste vrienden Pebbles Flinstone en Bamm-Bamm Rubble. Ze groeien op in een prehistorisch tijdperk waar ze wonen in het plaatsje Bedrock, een moderne beschaving in het stenen tijdperk. Wanneer ze de kans hebben, gaan ze de wildernis “De Crags” in, waar de omgeving net zo wild en fantastisch is als de vele dinosauriërs die daar leven. Dino is Pebbels en Bamm-Bamm’s loyale vriend, waarmee ze samen eindeloze avonturen beleven.

In Dino Lessen leer je tussen de afleveringen van Yabba Dabba Dino’s door leuke feiten en weetjes over dinosauriërs! Elk weekend te zien om 10:00 uur bij Boomerang.

DE BOOMERANG SPEELTUIN
Elke dag om 08:00 en 14:00 uur
BOOMERANG SPECIAL

Speel mee met je vriendjes in de Boomerang Speeltuin! Elke dag zie je de leukste afleveringen voorbijkomen van onze kleinste helden. Kijk naar je favoriete afleveringen van Alice & Lewis, Flap de Hond, Grizzy en de Lemmings, en nog veel meer.

Je bent elke dag om 08:00 en 14:00 uur welkom in de Boomerang Speeltuin!

BOOMERANG
Boomerang is het moment in de dag voor humor en plezier. Boomerang brengt de meest geliefde tekenfilms op televisie voor de hele familie, met tijdloze favorieten en hedendaags geanimeerd entertainment en richt zich op jongens en meisjes van 4 tot en met 9 jaar oud en hun familie. De zender biedt een spannende mix aan van grappige en onbezorgde cartoons voor het hele gezin, met gekende personages zoals Scooby-Doo, Mr Bean, Tom & Jerry, Wacky Races en de Looney Tunes, en nog meer animatievrienden en -tegenstanders uit gloednieuwe producties zoals Dorothy en de Tovenaar van Oz, Grizzy & the Lemmings, The Happos Family en Oddbods.

In Nederland is de zender ondermeer te ontvangen via Ziggo, KPN, Canal Digitaal, Caiway en Delta. Kijk voor de Nederlandstalige website op: http://www.boomerangtv.nl