Tom en Jerry in New York

VANAF 7 FEBRUARI
Doordeweeks om 16:00 uur
Nieuwe afleveringen

Deze beroemde Kat en Muis rennen los rond in Manhattan, net zoals in de nieuwe Tom en Jerry speelfilm die vorig jaar uitkwam. Tom en Jerry wonen in de prestigieuze ‘Royal Gate’, maar hun chaos stopt niet in de lobby van het hotel. Hun kat-en-muis-dans gaat verder door Central Park, gigantische musea, warenhuizen en meer… Ze zetten de Big Apple op zijn kop samen met Spike, Horatio, Claudia, Butch, Frankie de rat, little Quacker en Meathead.

De nieuwe afleveringen van Tom en Jerry in New York zie je vanaf 7 februari elke schooldag om 16:00 uur, alleen bij Boomerang!

Tom & Jerry’s Verjaardagsfeestje

Elke dag om 16:00 uur
Special

Het is de verjaardag van Tom & Jerry in februari en dat vieren we met dagelijks 2 uur Tom & Jerry. We zenden de ‘Tom en Jerry Show’ uit, ‘Tom en Jerry in New York’ en in het

weekend zijn er films. We vieren hun verjaardag iedere dag om 16:00 uur.

De Boomerang Speeltuin

Elke dag om 08:00 en 14:00 uur
Boomerang Special

Speel mee met je vriendjes in de Boomerang Speeltuin! Elke dag zie je de leukste afleveringen voorbijkomen van onze kleinste helden. Kijk naar je favoriete afleveringen van Alice & Lewis, Flap de Hond, Grizzy en de Lemmings, en nog veel meer.

Je bent elke dag om 08:00 en 14:00 uur welkom in de Boomerang Speeltuin!