In de gloednieuwe serie Jellystone! volgen we de bizarre gebeurtenissen in het charmante dorp met dezelfde naam. In Jellystone wonen en leven alle gekke Hanna-Barbera karakters! Om ze alvast een beetje beter te leren kennen, hebben we hier vast een aantal op een rijtje gezet. Op wie lijken jij en jouw vriendjes of familie het meeste?

Yogi

Als je het Yogi vraagt, is hij de aller slimste! Hij werkt samen met Boo Boo en Cindy in het ziekenhuis van Jellystone. Ondanks het feit dat hij net zo onnozel kan zijn als iedereen in het dorp, schat hij zijn kunnen en denken net iets te hoog in. En daarnaast is Yogi gek op eten. Hij heeft nog nooit “nee” gezegd tegen een lekkere snack!

Boo Boo

Hij is het beste vriendje van Yogi, en ook zijn grootste fan. Sterker nog, Boo Boo vindt Yogi de slimste beer op aarde! Boo Boo staat altijd klaar voor zijn vriend en probeert ervoor te zorgen dat Yogi’s wilde plannen niet te ver gaan. Yogi is alleen ontzettend overtuigend en zo weet hij Boo Boo toch vaak over te halen.

Cindy

Cindy is de allerslimste van de stad. Ze kan de coolste wetenschappelijke uitvindingen bedenken, al vergeet ze vaak na te denken over de nadelen van haar uitvindingen. Daarnaast heeft Cindy een groot verantwoordelijkheidsgevoel, waardoor ze alle klusjes oppakt van Yogi die hij laat liggen. Dat maakt haar ook het meest bezige bijtje van Jellystone.

Doggie Daddy

Deze trotse vader praat het liefst over niets anders dan zijn dochter, Augie. In zijn ogen is ze het slimste en meest getalenteerde hondje ooit, en dat wil hij aan de hele wereld laten zien! Augie volgt haar vader in alles wat hij doet, omdat ze zeker weet dat hij haar altijd zal beschermen.


Huckleberry Hound

Huckleberry is de perfecte burgemeester voor het chaotische dorp! Hij blijft namelijk altijd kalm, ondanks de honderden knotsgekke situaties die hij dagelijks moet oplossen. Hij is trots om in Jellystone te wonen en is blind voor de warboel dat het dorp vaak kan zijn. Met een lekker kopje thee erbij, lost hij alle problemen rustig op.

Top Cat

Top Cat is de meest sluwe inwoner van Jellystone. Hij zal nooit ergens geld aan uitgeven als hij het ook gratis kan krijgen. Maar stelen zou hij nooit doen. Het is geen stelen, als hij je kan overtuigen om het hem gratis te geven? Als een echte oudere broer zorgt hij voor zijn jongere broers en zussen uit zijn bende. Hij is nooit gemeen of bazig naar hen, waardoor ze hem allemaal loyaal blijven.

Jabberjaw

Deze gezellige haai werkt samen met Loopy in Magilla’s kledingwinkel. Ze houdt van een praatje, en al helemaal als dat betekent dat ze even niet hoeft te werken! Ze heeft heel veel liefde om te geven, maar is nog altijd op zoek naar het perfecte vriendje.

Captain Caveman

De vrijgezelle Captain Caveman geeft de leukste feestjes in zijn busje. Hij heeft veel verschillende baantjes, waarin hij veel moderne technologie gebruikt. Deze baantjes gaan hem niet altijd even goed af. Als echte holbewoner heeft hij namelijk geen flauw benul van technologie!

Op wie lijk jij het meest? Zie je favoriete inwoners terug in de serie Jellystone!, dagelijks om 15:20 uur op Cartoon Network!