TOM EN JERRY IN NEW YORK
VANAF 15 NOVEMBER
Elke dag om 16:00 uur

Tom en Jerry New YorkHou je vast, Tom en Jerry rennen los in Manhattan! Tom en Jerry wonen in een prestigieus hotel, maar de chaos stopt natuurlijk niet in de lobby van het hotel. Het bekende kat-en-muis spel gaat verder door Central Park, gigantische musea, warenhuizen en meer.

Ga mee met Tom en Jerry naar Manhattan. Vanaf 15 november een week lang elke dag om 16:00 uur bij Boomerang!

LOONEY TUNES CARTOONS
VANAF 22 NOVEMBER
Elke doordeweekse dag om 13:00 uur

Looney Tunes CartoonsDe hilarische, heldhaftige en ondeugende Looney Tunes staan voor je klaar met de beste avonturen in de gloednieuwe serie Looney Tunes Cartoons. Zie al je favorieten terug op tv, zoals Bugs Bunny, Daffy Duck, Tweety, Sylvester, Porky Pig, Yosemite Sam en de hele Looney Tunes familie. Vriend of vijand, de ondeugende Looney Tunes bezorgen je veel kijkplezier met hun bekende humor en charme.

Kijk met de hele familie naar de nieuwe afleveringen van Looney Tunes Cartoons! Vanaf 22 november een week lang iedere dag om 13:00 uur, bij Boomerang!

BEN 10
OP 6 EN 7 NOVEMBER
Iedere dag om 12:00 uur

Geniet dit weekend van twee Ben 10 specials! Ben Gen 10 volgt Ben terwijl hij een jonge Generator Rex ontmoet die op de vlucht is voor een vijandige Providence die een reeks misverstanden doorgrondt om de wereld te redden van besmetting met buitenaards DNA. In Alien X-Tinction worden de Tennysons aangevallen door een gemene, dimensie-hoppende Omni-alien en ontmoeten ze een parallelle universum-versie van Max die de deur opent voor meerdere Bens en Gwens.

Kijk naar de Ben 10 special op 6 en 7 november om 12:00 uur, alleen bij Boomerang.

SCOOBY-DOO EN TOM & JERRY WINTERPLEZIER
VANAF 27 NOVEMBER
Ieder weekend om 10:00 uur

Nu het weer koud is buiten, is het de hoogste tijd voor winterplezier! Bekijk verschillende films en marathons met Scooby-Doo en Tom & Jerry. Dat wordt gegarandeerd lachen met de hele familie.

Lach mee met Scooby-Doo en Tom & Jerry vanaf 27 november ieder weekend om 10:00 uur, alleen bij Boomerang.