Oscar-winnend regisseur Robert Zemeckis (“Forrest Gump”) presenteert het fantasy-avontuur Roald Dahl’s The Witches”.
https://youtu.be/j8SfKUx4CMo

De visueel vernieuwende film van Zemeckis geeft aan het geliefde boek van Dahl een nieuwe invulling voor een hedendaags publiek. Het hartverwarmende verhaal vol zwarte humor gaat over een jonge weesjongen (Bruno) die eind 1967 bij zijn liefhebbende oma (Spencer) gaat wonen in het plattelandsstadje Demopolis in Alabama. Nadat de jongen en zijn grootmoeder enkele ogenschijnlijk charmante, maar duivelse heksen ontmoeten, nemen ze hun toevlucht in een luxe hotel aan de kust. Helaas komen ze net op het moment dat de Opperheks (Hathaway) haar handlangers undercover van over de hele wereld heeft laten komen om daar haar demonische plannen uit te voeren.

Het scenario is gebaseerd op het boek van Roald Dahl en geschreven door Robert Zemeckis, Kenya Barris (tv-serie “Black-ish”, “Shaft”) en Oscar-winnaar Guillermo del Toro (“The Shape of Water”). Zemeckis produceert de film ook, samen met Jack Rapke, del Toro, Alfonso Cuarón en Luke Kelly. De uitvoerende producenten zijn Jacqueline Levine, Marianne Jenkins, Michael Siegel, Gideon Simeloff en Cate Adams.

Warner Bros. Pictures presenteert “Roald Dahl’s The Witches”, een film van Robert Zemeckis en een productie van Image Movers / Necropia / Experanto Filmoj.

“Roald Dahl’s The Witches” is vanaf 16 december in de Nederlandse bioscoop te zien.

  • Releasedatum: 16 december 2020
  • Genre: N.n.b.
  • Regisseur: Robert Zemeckis
  • Cast: Anne Hathaway, Octavia Spencer, Stanley Tucci en Chris Rock
  • Lengte film: N.n.b.
  • Kijkwijzer: N.n.b.
  • URL: www.warnerbros.nl
  • Hashtag: N.n.b.