Vanaf 9 december in de bioscoop!

Het is tien jaar na de totstandkoming van de Grote Vrede, een uitgebreid bewakingssysteem dat door katten en honden gezamenlijk ontworpen is met als doel de vrede te bewaren als er conflicten dreigen te ontstaan. Maar dan worden er draadloze netwerken gehackt door een slimme slechterik. Door frequenties te gebruiken die alleen katten en honden kunnen horen, kan hij ze manipuleren en zo barst de wereldwijde strijd tussen beide diersoorten weer los. Een team van onervaren en onbeproefde agenten moet nu hun ouderwetse instinct gebruiken om weer voor vrede tussen katten en honden te zorgen.

De film is geregisseerd door Sean McNamara (“Soul Surfer”) en geschreven door Scott Bindley (“The Last Summer”). De personages zijn gebaseerd op de creaties van John Requa & Glenn Ficarra. De producenten zijn Andrew Lazar (“Cats & Dogs”, “Get Smart”) en David Fliegel.

McNamara’s team bestaat onder meer uit director of photography Adam Sliwinski, production designer Daren Luc Sasges, editor Simon Davidson, kostuumontwerper Valerie Halverson en componist John Coda.

De Nederlandse stemmencast wordt op een later moment bekend gemaakt.

“CATS & DOGS: SLAAN DE POOTJES INEEN!” is vanaf 9 december 2020 in de Nederlandse bioscoop te zien, in de Nederlandstalige versie