Op de laatste dag van deze maand,  31 oktober, wordt Halloween weer gevierd in de Verenigde Staten. Maar ook in Nederland wordt dit griezelfeest door steeds meer kinderen gevierd!

Want zeg nou zelf: wat is nou leuker dan een feestje waarop je samen met je vrienden kunt griezelen en verkleden? Dat blijkt wel uit de vele ingezonden tips voor Halloween activiteiten en spelletjes. Er zijn zelfs complete programma’s te vinden voor een griezelmiddag, een speurtocht of een Halloweenfeest voor de hele buurt! Kortom alles wat je nodig hebt om een om een gruwelijk griezelfeest te organiseren!

Daarnaast vind je in onze Halloween themarubriek allerlei leuke Halloween knutseltips, kleurplaten, trick-or-treat liedjes en griezelige recepten en prentenboeken. Lees alles over de oorsprong van Halloween en de Jack-0-Lantern.

En wat dacht je van een dagje uit: bezoek in de herfstvakantie één van de attractieparken die zich elk jaar speciaal opmaken voor dit griezelfeest.

Heb jij nog leuke ideeën die een aanvulling zijn voor onze rubriek? Stuur dan een berichtje naar de redactie!