Kinepolis zoekt jou!

Kinepolis biedt haar jonge bezoekers de exclusieve kans om aan de stemopnames mee te doen voor de Nederlandstalige versie van De Grinch. De nieuwe 3D-animatiefilm van de makers van onder meer Verschrikkelijke Ikke en Minions wordt één van de grootste films van dit jaar voor de hele familie. En daar kan jij een bijdrage aan leveren, of laat je aanmelden door je ouders!

grinch

Met de unieke winactie geeft Kinepolis een echte ‘star treatment’ cadeau: de winnaar wordt als VIP thuis opgehaald en met ouders, broers of zusjes naar de officiële dubbing studio gebracht om verschillende kleine stemrollen in te spreken bij de opnames van de Nederlandse versie van De Grinch. Hierbij krijgt hij of zij ook nog eens de kans om de Nederlandse stemacteurs te ontmoeten. Enige voorwaarde? Je moet tussen de 6 en 12 jaar oud zijn. Dus ben of ken jij iemand in die leeftijd die dolgraag een stem in een film zou willen inspreken? Lees dan snel verder…

Groene mopperkont
Meedoen met de winactie is heel makkelijk. Je hoeft alleen maar via kinepolis.nl/grinch aan te geven waarom jij De Grinch graag wilt zien. Misschien ben je wel een groot fan van de Minions en kan je nu niet wachten op de nieuwste Illumination-film, of houd jij juist heel erg van kerstmis en kijk je uit naar deze hilarische 3D animatiefilm? De Grinch is een mopperkont die van plan is om het kerstfeest te stelen, maar op andere gedachten wordt gebracht door het vrolijke meisje Cindy-Lou die juist dol is op kerst. Vanaf 29 november is de film te zien bij Kinepolis, ook in 3D.

Doe mee en win
Geen enkel antwoord is fout, maar Kinepolis daagt je wel uit om creatief te zijn. Ga naar kinepolis.nl/grinch en doe mee. Wie weet win jij dan deze unieke ervaring bij de stemopnames voor De Grinch!