Dokkum 15 november, 2017- Spannend! Nog een paar nachtjes slapen en dan is Sint weer in het land. Dit jaar legt hij zijn stoomboot aan in Dokkum. In de Friese plaats zijn de voorbereidingen voor de intocht in volle gang, vandaag arriveerden er een aantal levensgrote chocoladeletters!

Om de goedheiligman warm te verwelkomen plaatst HEMA ‘HOI SINT’ langs de vaarroute, welke t/m 18 november aan de Baantjesgracht te bewonderen is.

 HEMA_SINT__presstigieux-1

 

Ga met de letters op de foto en maak kans op een mooie prijs: jouw naam in chocoladeletters! Deel je foto op Facebook of Instagram, met #HEMA om kans te maken.
Grootste intocht afterparty ooit
Om te vieren dat Sint weer in het land is, organiseert HEMA de grootste afterparty ooit. Bij alle Nederlandse HEMA filialen zijn jong en oud na de intocht welkom om op te warmen met een gratis kop chocolademelk.