Mighty_Magiswords_Episode_301_StillMighty Magiswords | vanaf 16 oktober
De broer en zus Prohyas en Vambre vormen samen het hilarische team “Krijgers te Huur” en ze staan altijd klaar voor een uitdaging. Ze kunnen iedere gigantische uitdaging aan, maar dat niet zonder hun vertrouwde collectie van Magiswords. Voor zelfs de meest bizarre situatie is er wel een zwaard te vinden! Zo is er de Cactus Magiswords, de Dolfijn Magiswords en de Tomaat Magisword. Tijdens Halloween is er een magische Pompoen zwaard, die pompoenpitten afvuurt! Gloednieuwe afleveringen zijn te zien vanaf 16 oktober op Cartoon Network.

De Powerpuff Girls + een nieuw gezicht! | vanaf 23 november
powerpuffTownsville staat op zijn kop met de komst van een nieuw gezicht! De schijnbaar schattige Powerpuff meiden houden de grootste schurken op afstand. Het combineren van school, op tijd naar bed gaan en gigantische monsters verslaan lijkt misschien lastig, maar samen verslaan ze het kwaad en kunnen Blossom, Bubbles en Buttercup de wereld aan. Vanaf nu wordt er een nieuw lid toegevoegd aan de Powerpuff Girls.

Mis deze grote onthulling niet en stem af op 25 november om 16:05 uur!