Heb jij een Draak van een Moeder? Maakt ze flauwe grappen, laat ze je schrikken, pakt ze altijd het laatste koekje uit de trommel, of is er een andere reden waarom jij jouw moeder af en toe achter het behang zou willen plekken? Geef haar dan op voor de Draak van een Moeder wedstrijd van Avonturenpark Hellendoorn. En laat je moeder oog in oog staan met draak Hellendra van de gloednieuwe attractie het DrakenNest, om te bepalen wie is de grootste draak van een moeder is! Hoe werkt het?

hellendraVanaf maandag 29 mei kun je je moeder via de Facebookpagina van Avonturenpark Hellendoorn opgeven met de uitleg waarom jij haar nomineert voor de Draak van een Moeder competitie. Op 1 juni, 8 juni, 15 juni en 22 juni wordt een Draak van een Moeder uitgeroepen, die het samen met haar gezin mag opnemen tegen draak Hellendra in Avonturenpark Hellendoorn. Daarna mogen natuurlijk alle andere spannende attracties bezocht worden.

De zoektocht naar een Draak van een Moeder is een initiatief van Avonturenpark Hellendoorn. Onlangs opende het park haar gloednieuwe attractie het DrakenNest, waar de gewetenloze draak Hellendra alles wat blinkt steelt en meeneemt naar haar nest met ongeboren draakjes waar ze alles voor over heeft. In spannende attractie worden bezoekers flink rondgedraaid en heen en weer gewiegd.