HEMA is een unieke samenwerking aangegaan met een van de bekendste families ter wereld: familie Paashaas. De wereldberoemde familie staat onder andere model voor de voorjaarsmode collectie en helpt HEMA met het uitzetten van de grootste paasei zoektocht van Europa; een zoektocht waarbij zowel kinderen als volwassenen in alle HEMA winkels en online worden uitgedaagd tijdens de paasdagen. Voor meer informatie over HEMA’s samenwerking met de beroemde familie zie: www.hema.nl/paashaas.

HEMA is super trots dat het gezin heeft gekozen voor een exclusieve samenwerking met het warenhuis: “Met de hulp van familie Paashaas vervullen we een langgekoesterde wens; het uitzetten van de grootste paasei zoektocht ooit! De Paashazen zijn de enige familie met de juiste expertise. Het is niet niks om in 700 winkels verspreid over Europa, paaseitjes te verstoppen. Met het strategisch inzicht van vader Paashaas Charles en de beste verstoptechnieken van zijn zoon Richie creëren wij de leukste zoektocht tijdens Pasen!”, aldus Tjeerd Jegen, CEO HEMA.

Familie Paashaas voor het eerst in het openbaar gespot
defamilie2Niet alleen voor HEMA blijkt de keuze voor de samenwerking een logische zet. “We verstoppen natuurlijk al jaren ongezien paaseitjes, dus toen HEMA ons vroeg te helpen bij deze zoektocht waren we meteen enthousiast”, aldus Charles Paashaas, het creatieve brein achter de paasei zoektocht. De familie staat ook model voor de nieuwste voorjaarsmode collectie van HEMA. Dat bleek even wennen voor de vier bekende hazen: “Normaal zijn we erg underground, dus zo in de spotlight staan was nieuw voor ons.”

Kieskeurige Paashazen
De familie is erg te spreken over de samenwerking met HEMA. Met name het assortiment paaseitjes trok de familie over de streep om voor deze ene keer in het openbaar te treden: “Wij zijn natuurlijk erg kieskeurig wat betreft paaseieren. Dat HEMA over het grootste assortiment beschikt, past geheel in onze visie. Hoe meer smaken en variaties: hoe vrolijker het paasfeest. HEMA en de familie Paashaas zijn een perfecte match!”, aldus Juliette Paashaas.

De grootste paasei zoektocht van Europa
De Familie Paashaas is druk bezig met de voorbereidingen van de grootste paasei zoektocht ooit. Van 3 tot en met 16 april zijn er in meer dan 700 filialen paaseieren verstopt en ook op de website zijn er paaseitjes te vinden. Meer informatie over deze unieke zoektocht vind je op www.hema.nl/paashaas.