Veelvuldig bekroonde animatieserie De Wonderlijke Wereld van Gumball krijgt bijzondere special

Kun je geen genoeg krijgen van Gumball, zijn knotsgekke vriendjes en familie? Dan heeft Cartoon Network goed nieuws. Op 6 februari om 10:25 uur kun je kijken naar een aandoenlijke en hilarische special, waarin Darwin, het broertje van Gumball, centraal staat. gumball-darwinAltijd al benieuwd geweest hoe deze vrolijke knaloranje goudvis bij de familie terecht is gekomen? In ‘De oorsprong van Darwin’ kom je er alles over te weten en zie je hoe Gumball en Darwin onafscheidelijke maatjes zijn geworden. En kun jij na deze special ook niet wachten op gloednieuwe afleveringen? In april gaat het volgende seizoen van deze met meerdere BAFTA Awards en een Annie Award bekroonde serie van start op Cartoon Network: maak je dus op voor nieuwe avonturen in 2016!

De oorsprong van Darwin Cartoon Network richt in ‘De Oorsprong van Darwin’ de spotlights op de knaloranje goudvis Darwin uit de hilarische serie De Wonderlijke Wereld van Gumball. Ontdek hoe Darwin lid van de familie Watterson is geworden in deze bijzondere special.darwin

Daarnaast brengt jouw favoriete zender in de ochtend van zaterdag 6 februari ook de beste Gumball-afleveringen, waarin Darwin een cruciale rol heeft en kun je een aantal nooit eerder vertoonde afleveringen zien. Voel je ook als een vis in het water en stem op zaterdag 6 februari vanaf 07:35 uur af op Cartoon Network en om 10:25 uur voor de komische special.

De Wonderlijke Wereld van Gumball De Wonderlijke Wereld van Gumball is een kleurrijke, komische animatieserie voor jong en oud die om het leven van de familie Watterson draait. De 12-jarige Gumball is het stralende middelpunt van de serie. Hij is lief, ondeugend en boordevol energie. Samen met zijn beste vriend Darwin, een goudvis met benen, haalt Gumball de meest uiteenlopende streken uit. Soms met opzet en soms per ongeluk. De Wonderlijke Wereld van Gumball is de meest bekroonde kinderserie van het moment, met onder meer twee BAFTA Awards, een Annecy International Animated Film Festival Award en een Annie Award.

Zaterdag 6 februari om 10:25 uur (herhaling op 21 februari om 13:50 uur)

In april start het vierde, gloednieuwe seizoen van De Wonderlijke Wereld van Gumball.