Luisteren, lezen, schrijven en doen tijdens het Kinderboekenweekend 2014


Te gast bij het Kinderboekenweekend op Landal Landgoed ‘t Loo

Afgelopen weekend, van 7 tot 9 november bezochten we het Kinderboekenweekend dat dit jaar voor het eerst werd georganiseerd bij Landal Landgoed ’t Loo. Het kinderboekenweekend is een initiatief van Landal GreenParks, Bruna en Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum dat kinderen in de gelegenheid stelt om kinderboekenschrijvers te ontmoeten. Voor zowel beginnende als gevorderde lezertjes zijn er bovendien diverse leuke activiteiten georganiseerd in samenwerking met de auteurs. Dit jaar waren o.a. Arend van Dam, Vivian den Hollander, Tosca Menten, Janneke Schotveld en Jacques Vriens aanwezig.

Lees ons ervaringsverslag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s