Kinderboekenwurmen zijn van 7 tot 9 november van harte welkom op Landal Landgoed ’t Loo, waar het eerste kinderboekenweekend wordt gehouden. Het wordt niet alleen een leesfestival, maar vooral een actief beleefweekend, waar de kids onder andere ook hun favoriete kinderboekenschrijvers kunnen ontmoeten.

Gedurende het weekend kunnen kinderen en hun ouders op Landal Landgoed ’t Loo (’t Loo-Oldebroek bij Zwolle) diverse auteurs ontmoeten, boeken kopen en deelnemen aan activiteiten die te maken hebben met de auteurs en hun boeken, zoals een theaterworkshop met Jacques Vriens, voorlezen en Superjuffie koekjesbakken met Janneke Schotveld of volg de workshop ‘Verhalen Schrijven’ met Tosca Menten.

Unieke kans om schrijvers te ontmoeten
Het Kinderboekenweekend is een initiatief van Landal GreenParks, Bruna en Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum. De auteurs Arend van Dam, Vivian den Hollander, Tosca Menten, Janneke Schotveld en Jacques Vriens zijn tijdens het weekend aanwezig en zullen boeken signeren. Daarnaast bezoekt ook de enige echte Dribbel het Kinderboekenweekend en ook Landal-mascotte Bollo zal niet ontbreken.“Kinderen vinden het leuk om te lezen en nog leuker om hun favoriete schrijvers in het echt te ontmoeten. Dit wordt een feestje voor alle kinderboekenwurmen!”, aldus Bas Hoogland, commercieel directeur van Landal GreenParks.

Speciaal voor dit weekend zijn de volgende actietitels geselecteerd: Dummie de mummie filmeditie van Tosca Menten, De mysterieuze zolder van Neal Shusterman & Eric Elfman, Groep acht aan de macht van Jacques Vriens, Overal en Ergens van Arend van Dam, Superjuffie op safari van Janneke Schotveld en Hockeyvrienden van Vivian den Hollander. Bij aankoop van deze actietitels bij Bruna krijgt men korting op een verblijf op één van de geselecteerde parken van Landal GreenParks.

In de weken voorafgaand Het Kinderboekenweekend zal Bruna extra promotionele aandacht besteden aan de actietitels en het speciale kinderboekenweekend, zowel online als in de winkels.

 Over Landal GreenParks
Landal GreenParks maakt deel uit van Wyndham Vacation Rentals. Landal beheert en exploiteert 74 bungalowparken in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië en Hongarije met in totaal ca. 12.000 vakantieaccommodaties. Daarnaast beschikt Landal over 1.500 campingplaatsen. Op jaarbasis realiseren 2,1 miljoen gasten 11,2  miljoen overnachtingen. Op de parken en de diverse kantoorlocaties werken ca. 2.550 medewerkers.