manolo-posterMANOLO’S MAGISCHE REIS gaat over de jonge Manolo die moet kiezen tussen zijn hart en wat zijn familie van hem verwacht. Maar voordat hij zijn keuze maakt, beleeft hij een ongelofelijk avontuur als hij in drie fantastische werelden geconfronteerd wordt met zijn grootste angsten. Onder begeleiding van grote pop hits in een nieuw jasje moedigt de film ons aan om het verleden te vieren terwijl we ons richten op de toekomst.

MANOLO’S MAGISCHE REIS is een animatiefilm met een unieke, visuele stijl van producent Guillermo del Toro en regisseur Jorge Gutierrez.

Engelstalige cast:

Diego Luna, Zoë Saldana, Channing Tatum, Christina Applegate, Ice Cube, Placido Domingo, Cheech Marin, Ron Perlman, Danny Trejo.
Nederlandstalige cast: TBC

De film is vanaf 8 oktober 2014 (in 2D & 3D) in de Nederlandse bioscoop te zien.