DSC_4198@Ter gelegenheid van de release van de populaire familiefilm HET REGENT GEHAKTBALLEN 2 op DVD en Blu- Ray (3D) ging PeuterPlace samen met Barry de Aardbei op Voedseldieren Safari in Safaripark Beekse Bergen.

Zonder enige vrees staat de kleine Barry oog in oog met de Big Five en andere dieren. Hoe kan het ook anders, overal waar hij zich vertoont mag de uiterst aaibare aardbei zich verheugen op vertederende knuffels van kleine fans!

Onder de kundige begeleiding van dierenverzorger Bram maken we een heerlijke wandelsafari door het park met meer dan 1.250 dieren en prachtige vergezichten. Natuurlijk mocht een bezoekje aan het onlangs geopende verblijfplaats voor nijlpaarden en krokodillen niet ontbreken.

DSC_4286Bevlogen vertelt Bram over de eetgewoonten en alles wat we maar willen weten over de dieren in het safaripark. We zien en voelen het verschil tussen kiezen van vlees- en planteneters, leren wat en hoeveel dieren eten, hoe ze gevoed worden, en wat te doen met ongenodigde eters? Het enthousiasme van de ranger werkt aanstekelijk. Kinderen voelen zich aangemoedigd om vragen te stellen en hangen aan zijn lippen. Voor jong en oud een erg leuke en leerzame manier om dit fraaie safaripark te verkennen!

Zie ook:
Maak kans op een coole goodiebag (inclusief DVD) van Het regent gehaktballen 2!
Gratis kleurplaat met alle favoriete karakters uit de film!