koemba

Hoera, Koemba is geboren! Sinds de lente van 2014 heeft de kudde er een nieuw vriendje bij !

De spannende hartverwarmende film Koemba vertelt het verhaal van een jonge zebra die enkele strepen op zijn vachtje mist. De kleine Koemba een deel van zijn strepen, waardoor hij door de rest van de kudde wordt buitengesloten. Wanneer ze te maken krijgen met een extreme droogte, moeten ze op zoek naar water om te kunnen overleven. De moedige Koemba offert zichzelf op en besluit op zoek te gaan naar de beroemde waterput.

Het is de waterput waar de eerste zebra’s hun strepen hebben gekregen en dat is precies wat Koemba ook wil: zijn strepen verdienen. Op zoek naar de legendarische waterput krijgt Koemba gezelschap van enkele kleurrijke vriendjes, zoals een hyperactieve struisvogel en een schattige waterbuffel.

Samen gaan ze het geweldige avontuur aan om de kudde te redden en Koemba een held te maken, om hem eindelijk als een volwaardig zebra door het leven te laten gaan. Lukt het Koemba om zijn strepen terug te krijgen?

Vanaf 25 juni 2014 in de bioscoop