Het nieuwe speelseizoen van Linnaeushof in Bennebroek, Europa’s grootste en leukste speeltuin, loopt van woensdag 26 maart t/m zondag 26 oktober. De officiële opening is woensdag 16 april, 14.30 uur. Dan treden Ernst en Bobbie op met hun Soepkippenshow (ongeplukt).

Ernst_Bobbie_Linnaeushof_PoDe Soepkippenshow (ongeplukt) is een vrolijk programma waarin Ernst en Bobbie de bekendste liedjes zingen uit hun populaire tv-series en natuurlijk hun succesvolle bioscoopfilms. Elk kind kan uit volle borst meezingen met Je bent een soepkip, Red het bos en de dieren en Wie zijn hier de baas? Ernst en Bobbie weten als geen ander alle kinderen mee te laten doen, mee te laten zingen en soms ook mee te laten dansen op het podium. De Soepkippenshow (ongeplukt) betekent dus een supergezellig, interactief en herkenbaar halfuur waarin elk kind een geweldige tijd heeft met de twee grootste soepkippen van Nederland.

350 attracties
Linnaeushof, Europa’s grootste en leukste speeltuin, heeft ruim 350 speeltoestellen en attracties. Voor kleine en grote, voor valide en minder valide kinderen. Er zijn kabelbanen, een trampoline- en luchtkussencentrum, waterfietsen, motorskelters, funny-wheels, hobbelfietsen, minigolfbanen en een superglijbaan. Spectaculair zijn het elf meter hoge Piratennest, de negen meter hoge Toffe Toren, het Pioniersdorp, de Zandfabriek, de Wortelberg en waterspeeltuin De Oase. De grootste speeltuin van Europa is behalve een ideaal familiepark ook een geschikte locatie voor verjaardagspartijtjes, groeps- en schoolreizen en bedrijfsuitjes. Linnaeushof besteedt veel zorg aan de veiligheid. Getraind personeel let op de kinderen.