Nog maar een paar dagen en dat is het zo ver: dan vieren we het grootste kinderfeest ter wereld Sinterklaas! De goede Sint is al gezien in menig stad op de gladde daken en sommige schoentjes zijn zelfs al een keer gevuld! Kinderen in heel het land zingen hun hart uit het lijf om de volgende ochtend maar wat zoets te vinden in hun schoen of laars. Natuurlijk horen bij Sinterklaas pepernoten!

smurftastische-pepernoten-recept_clip_image001_0000Ook de Smurfen weten dit als geen ander. De kleine vriendjes lieten zich inspireren door de goedheiligman en gingen samen met de kooksmurf de keuken in. De Smurfen pepernoten zijn snel en eenvoudig zelf te maken en de kinderen vinden het ongetwijfeld een feestje!
De kooksmurf stuurde zijn recept voor heerlijke blauwe Smurftastische pepernoten aan PeuterPlace zodat jullie het ook eens kunnen proberen!

Maak deze Smurfenbakdag af door samen te kijken naar De Smurfen 2 op DVD of Blu-Ray. In De Smurfen 2 creëert de boze tovenaar Gargamel twee ondeugende Smurf-achtige wezentjes, genaamd de Stouterds. Smurfin is de enige die hem kan helpen om van de Stouterds echte Smurfen te maken en daarom ontvoert hij haar. Grote Smurf, Klungel, Moppersmurf en Hippe Smurf keren terug naar onze wereld om samen met hun goede mensen-vrienden Patrick en Grace Winslow, Gargamel te stoppen en Smurfin te redden. Zou je deze film graag willen zien? Ga dan snel naar PeuterPlace.nl en maak kans op de DVD Smurfen 2 en een leuke activity set!