Vanaf 2 juli 2014 in de bioscoop

Het spannende tweede deel van de epische HOE TEM JE EEN DRAAK trilogie neemt je mee terug naar de fantastische wereld van Hikkie en Tandloos op het eiland Berg.

Vijf jaar nadat de draken en Vikingen verenigd zijn, houden Astrid, Snotvlerk en de rest van de bende zich voornamelijk bezig met drakenracen, de populairste sport op het eiland. Hikkie en Tandloos gaan liever op zoek naar onbekende gebieden en nieuwe werelden. Tijdens een van die avonturen ontdekt het onafscheidelijke duo een geheimzinnige ijsgrot, waar honderden wilde draken leven, en een mysterieuze drakenrijder.

Hikkie en Tandloos raken verzeild in een strijd om de vrede en moeten zich sterk maken voor hun idealen. Alleen samen zijn ze sterk genoeg om de toekomst voor mens en draak veilig te stellen.

HOE TEM JE EEN DRAAK 2 is vanaf 2 juli 2014 (in 3D) in de Nederlandse bioscoop te zien, in zowel de Engelstalige als de Nederlandstalig versie.

Regisseur: Dean DeBlois (Lilo & Stitch)
Engelse cast: Jay Baruchel, Gerard Butler, America Ferrera, Jonah Hill, Kristen Wiig, Christopher Mintz-Plasse, Kit Harington, Cate Blanchet
Nederlandse cast: TBC